Izbori 2012

Naš cilj je vlada sa DS

Kako za B92 kaže potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović, ova partija još ne razmišlja o dogovoru sa naprednjacima jer im je, kako kaže, prioritet razgovor s Demokratskom strankom.

„Mi u ovom momentu uopšte o tome nismo razmišljali jer je naša procena da imamo mnogo dodirnih tačaka s Demokratskom strankom, i u krajnjem slučaju, naš cilj je i dalje da formiramo vladu s Demokratskom strankom“, kazala je ona.

Ko će formirati Vladu i ko s kim i kada pregovara i dalje je najaktuelnija politička tema u zemlji. Tomislav Nikolić je za sutra zakazao sastanak s demokratama.

Takođe, socijalisti su juče primili poziv na razgovore sa SNS-om.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend