Građani reporteri Komšija reporter

Tradicionalni 55. košarkaški turnir Požarevačke gimnazije

Sa ovogodišnjeg turnira, redovno će izveštavati novinarska sekcija Požarevačke gimnazije.

Prvu utakmicu ovogodišnjeg turnira u košarci Požarevačke gimnazije igra ekipa Blacked Friday protiv ekipe Pravnici.

Igra je počela dinamično. Od početka utakmice Blacked Friday je imao blagu prednost. Pravnici su imali dosta penala. Кasnije se utakmica zakomplikovala i bilo je neizvesno do poslednjeg trenutka. U poslednjoj sekundi Blacked Friday postiže odlučujući koš. Utakmica se završila rezultatom 50:47.

Кapiten Blacked Friday-a Petar Popović je odvojio nekoliko minuta za novinarsku sekciju Požarevačke gimnazije i odgovorio na naša pitanja.

-Šta imate da izjavite povodom vaše prve utakmice na turniru i vaše pobede?

-Ova utakmica je mogla da se završi mnogo lakše, mnogo mirnije, ali i mi smo imali strah i napravili pet, šest malih grešaka. Nismo koristili prilike kad smo ostajali sami i doveli utakmicu do toga da bude jedan koš razlike, ali na kraju smo uspeli da odbranom sačuvamo prednost. I to je to, osvojićemo turnir, šta da kažem.

-Šta imate da kažete u vezi vaših protivnika?

-Odlični su, odlični. Ilija je kasnio na utakmicu. Možda bi da je on stigao ranije bilo drugačije, ali ko zna.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend