Lokalne vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Dobrovoljno davanja krvi održaće se u četvrtak, 13. oktobra u vremenu pd 9 do 15 sati u fiskulturnoj sali Politehničke škole u ulici Jovana Čerbanovića 5.

Akciju organizuje Crveni krst Požarevac u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i namenjena je učenicima završnih razreda Medicinske, Ekonomske i Politehničke škole kao i za sve građane Požarevca.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend