Lokalne vesti

Biće ostvaren godišnji plan

Termoelektrane ogranka „Kostolac“ predale su elektroenergetskom sistemu Srbije do kraja novembra 5.195.486.000 kWh električne energije, čime je premašen plan proizvodnje za 8,3 odsto.

To nagoveštava da je  izvesno ispunjenje i godišnjegplana proizvodnje. Ovom proizvodnom rezultatu treba da se doda i proizvodnja toplotneenergije za daljinski sistem grejanja Požarevca, Кostolca i okolnih naselja, tako da je tokom novembra proizvedeno i isporučeno oko 45.553 MWht za ovu namenu.

Na godišnjem nivou, blokovi TE „Кostolac A“ proizveli su ukupno 1.880.218.000kWh električne energije, što je za 8,4 odsto više u odnosu na plan. Blok A1 je već 27.oktobra ispunio godišnji plan proizvodnje električne energije za 2019. Blokovi TE „Кostolac B“ proizveli su 3.315.268.000 kWh do početka decembra, odnosno oko 8,2 odsto više od planirane proizvodnje.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend