Lokalne vesti

Dela Milene Pavlović Barilli u Briselu

Dela Milene Pavlović Barilli biće izložena u utorak i sredu u Briselu.

Izložba slika proslavljene Požarevačke slikarke biće postavljenau Evropskom parlamentu u Briselu.

Rade Stanojević, upravnik galerije u Požarevcu, rekao je za Boom 93 da su slike još od subote u Briselu I da izložba predstavlja podstrek u daljem radu galerije.

Stanojević je dodao i to da je velika čast izlagati u zgradi Evropskog parlamenta i na taj način Evropi predstaviti Srbiju i sam grad Požarevac.

Izložbu slika Milene Pavlović Barilli, u Briselu, otvorio je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić.

Izložba u Briselu koja je deo programa "Dani Srbije u Evropskom parlamentu" samo je jedan od dokaza da umetnost ne poznaje granice.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend