Lokalne vesti

Dušan Petrović otvara igre

Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu svečano će biti otvorene u petak. Igre će otvoriti ministar trgovine i poljoprivrede Dušan Petrović potvrdila je danas gradska uprava.

Igre će biti otvorene u 18.30 na centralnom gradskom trgu uz svečani defile, a takmičenja na hipodromu održavaju se u subotu i nedelju.

U Požarevcu će u petak biti održana izložba konja na hipodromu. Na stočnoj pijaci otvara se izložba sitnih životinja udruženja Ljubimac. Gradski funkcioneri razgledaće renoviranu fasadu zgrade apoteke Kuzmanović na Trgu oslobođenja. Oni će obići izložbu meda i javno označiti da je počeo da radi besplatni internet u gradskom parku.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend