Lokalne vesti

Gradonačelnik se oglasio povodom incidenta

Povodom subotnjeg incidenta kada je Nebojša M. verbalno i fizički nasrnuo na direktora Centra za kulturu Aleksandra Lukića, oglasio se gradonačelnik Požarevca.

Miodrag Milosavljević je u pisanoj izjavi naveo da deli osećaj nesigurnosti i zabrinutosti sa Lukićem jer je samo nekoliko minuta nedostajalo da i sam bude svedok, a možda i učesnik nemilog događaja.

On je izrazio uverenje da se radi o izolovanoj pojavi koja je u oštrom kontrastu sa opštom atmosferom tolerancije i razumevanja tokom održavanja pratećih manifestacija LJKI u centru Požarevca.

 „Bez i najmanje namere da bilo šta prejudiciram ili na nekoga utičem, zalažem se da ovakvi događaji budu adekvatno i nepristrasno procesuirani u interesu bezbednosti svih građana Požarevca, naveo je gradonačelnik.

U okviru pratećih manifestacija u centru Požarevca sinoće je gostovao RTS karavan sa emisijom „Putujući, pevajući…", a večeras od 18.00 predviđen je defile folklora Braničevskog okruga.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend