Društvo Lokalne vesti Naše pare

Hoće li biti koncerta ili ne?

Turistička organizacija Grada Požarevca obustavila je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda za javnu nabavku usluge izvođenja koncerta Svetlane Cece Ražnatović za „Pravoslavnu novu godinu“ u Požarevcu.

Prema dokumentu koji je javno objavljen, do isteka roka za ponude nije dobijena nijedna ponuda, što je navedeno i kao razlog za obustavu postupka. Inače, pravo učešća u postupku imalo je preduzeće za muzičku produkciju „Ceca Music“ iz Beograda.

Postupak je ranije pokrenut za izvođenje koncerta Svetlane Cece Ražnatović povodom dočeka „Pravoslavne nove godine“ na Gradskom trgu u Požarevcu, 13.januara.

Procenjena vrednost izvođenja ovog konmcerta, na osnovu javno dostupnog plana javnih nabavki Turističke organizacije, iznosi 9.500.000 dinara, bez poreza na dodatu vrednost.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend