Lokalne vesti

„Info za karijeru – šansa za mlade“

U Požarevcu je otpočela realizacija projekta „Info za karijeru-šansa za mlade“ koju finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a sprovodi Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osam Kancelarija za mlade iz šest regiona.

Primarni zadatak projekta je da stvori uslove za uvođenje usluga savetovanja vezano za profesionalnu orijentaciju i karijerno vođenje, posebno za osetljive grupe mladih, a u formi info centara pri tri kancelarije za mlade, koje imaju tehničkih mogućnosti za implementaciju ovakvog servisa.

Projektom su obuhvaćene aktivnosti kao što su sprovođenje istraživanja i mapiranje socijalno-kulturnog okruženja navodi Tatjana Rajić iz Udružena građana "Šansa" i dodaje da su usluge koje pružaju najpotrebnije mladima.

Jedna od učesnika ovog projekta, Kristina Dostan iz Kancelarije za mlade opštine Bački Petrovac, kaže da je zadovoljna projektom jer postoji dobar tim koji informiše mlade o svim temama koje su obuhvaćene projektom putem različitih medija, pre svega preko interneta.

Projekat se realizuje na teritoriji Obrenovca, Bačkog Petrovca, Vranja, Požarevca, Velike Plane, Knjaževca, Velikog Gradišta i Svilajnca.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend