Društvo Lokalne vesti Naše pare

Kada će novogodišnja dekoracija u Požarevcu?

Požarevac će uličnu dekoraciju za Novu godinu postaviti najverovatnije sredinom decembra. Za nove ukrase grad, odnosno Turistička organizacija su predvideli da plate isti iznos kao i prošle godine – oko 4,8 miliona dinara, bez PDV-a. Nabavka je u toku, a rok za isporuku novih ukrasa je 10.decembar.

Ove godine turistička naručuje oko 130 novih ukrasa koji su predviđeni za postavljanje na stubovima javne rasvete.

Reč je o motivima koji se razlikuju od dekorativnih ukrasa iz ranijih godina.  To su snežna pahulja, zvezde, novogodišnja jelka, ukrasne kugle i talasaste trake.

Procenjeni iznos javne nabavke je 4.820.000 dinara, bez poreza, a predviđeni rok za dostavu dekoracije 10.decembar.

Prošle godine je nova dekoracija plaćena 4,8 miliona dinara bez PDV-a,  a usluga postavljanja novogodišnje dekoracije oko 1,4 miliona dinara, bez poreza.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend