Društvo Lokalne vesti Naše pare

Koncert Dženana Lončarevcića za dan Kostolca, cena 830 000 dinara bez PDV-a

Kulturno sportski centar Kostolac i Gradska opština Kostolac, u sklopu obeležavanja 10 godina od uspostavljanja, će organizovati koncert Dženana Lončarevića.

Koncert Dženan Lončarevića je nabavljen kroz pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponude. Ugovor za organizaciju ovog koncerta dodeljen je preduzeću VD System iz Požaervca, a ugovorena cena je 830 000 dinara bez PDV-a.

Dženan Lončarević će nastupiti u Hali sportova u Kostolacu u sredu 29. januara od 20 časova.

Više informacija o ugovoru možete pročitati OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend