Lokalne vesti

Konjičke igre

Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu održavaju se prvog vikenda u septembru. Na igrama se očekuje gostovanje takmičara iz nekoliko zemalja u regionu. Još uvek se ne zna ko će otvoriti igre. Počela je prodaja karata po ceni od 300 i 1.000 dinara.

Još uvek nije poznato ko će otvoriti igre na centralnom gradskom trgu. Direktor Turističke organizacije kaže da su pozivi upućeni pojedinim ministrima i da se čeka odgovor.

Na ceremoniji otvaranja igara narednog petka, najavljeno je više učesnike u defileu. Savić ozbiljnije promene i osavremenjavanje ceremnoje otvranja očekuje tek u narednim godinama.

Počela je prodaja ulaznica po ceni od 300 dinara za bočne tribine na hipodromu  i 1.000 dinara za centralnu. Savić kaže da je u prodaji 10.000 ulaznica.

On je najavio da će na ovogodišnjim konjičkim igrama gostovati takmičari iz Bugarske, Hrvatske, Mađarske i Makedonije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend