Lokalne vesti

Krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Vere S.(64) iz Velikog Gradišta, zbog osnova sumlje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Ona je osumnjičena da je kao direktor Turističke organizacije Opštine Veliko Gradište, bez sprovođenja postupka javnih nabavki male vrednosti, izvršila avansnu uplatu ugostiteljskim objektima u Velikom Gradištu, tokom juna i jula meseca, za potrebe organizacije festivala "Sila fest" koji je održan krajem avgusta 2010. godine.

Na ovaj način ugostiteljskim objektima pribavila je korist u iznosu od 714.787,00 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend