Lokalne vesti

Najstarija Požarevljanka proslavila 100. rođendan

U subotu, 17. septembra u Mesnoj zajednici Bulevar organizovana je proslava 100. rođendana najstarije Požarevljanke, Olge Dimitrijević.

Ne zavideti, ne svadjati se, ne ogovarati, ne pakostiti, ne nervirati se i voleti svoju decu jesu saveti koje je dala Olga na pitanje kako proživeti 100 godina.

Ona je dodala da je presrećna jer vidi da je ljudi poštuju i vole.

Dejan Rakić, predsednik saveta mesne zajednice „Bulevar" kaže da će nastaviti sa tradicijom i da će ubuduće organizovati ovakve proslave za sve sugrađane koji napune 100. godina.

Svečanosti su prisustvovali i rođendan čestitali gradonačelnik Požarevca, Miodrag Milosavljević, zamenica gradonačelnika, Vukica Vasić i narodni poslanik Skupštine Srbije Žarko Pivac.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend