Lokalne vesti

Napao policajce nožem i šutirao ih

Požarevačka policija podnela prekršajnu prijavu protiv Ilije S. iz Porodina koji je kuhinjskim nožem napao policijsku patrolu, a potom šutirao policajce.

Policija je intervenisala po prijavi građana da ih uznemirava pijani Ilija S (23).

Osumnjičeni je u kasnim noćnim satima iz porodične kuće u Porodinu, kroz prozor, na ulicu izbacivao posuđe i nameštaj.

Policijsku patrolu koja je došla na poziv građana najpre je vređao, a zatim napao kuhinjskim nožem, udarivši drškom noža u haubu policijskog vozila.

Zatim je šutirao policajce koji su ga priveli.

Zbog napada na policajce, nakon isteka kazne zatvora, zbog narušavanja javnog reda, osumnjičeni će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend