Lokalne vesti

Novo vozilo za čišćenje ulica

Komunalne službe u Požarevcu kupile su novo vozilo za čišćenje ulica. Polovna mašina stara četiri godine je uvoz iz Velike Britanije. Plaćena je 3,75 miliona dinara, što su sopstvena sredstva komunalnog, kaže direktor Slobodan Jović.

Jović je izrazio uverenje da će nabavka novog vozila koje će izaći na ulice u nerednim danima doprineti higijeni grada.

Zamenjuje 5 radnika i u jednom navratu može da prikupi 1,8 kubika materijala.

Komunalne službe trebalo bi da do kraja godine kupe 5 novih vozila. Radi se o dva smećara, jednom vozilu za pranje kontejnera, kiperu i podizaču.

Jović kaže da će zimski period komunalno dočekati sa spremno i da će grad, „izgledati kao i do sada, vrlo čisto i primereno veličini koju ima".

Ulaganja u novu mehanizaciju ove godine iznose oko 100 miliona dinara, procenio je direktor Komunalnih službi. Oko 80 odsto novca preneto je iz Fonda za zaštitu životne sredine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend