Lokalne vesti

Obuke za mlade zainteresovane za preduzetništvo

Kancelarija za mlade je u saradnji sa USAID-om raspisala konkurs namenjem mladim ljudima do 30 godina koji žele da unaprede veštine u oblasti predužetništva, saopšteno je danas.

Koordinator kancelarije Davorka Mitrović kaže da je cilj ovog projekta da se mladi kroz treninge sa stručnjacima iz USAID-a obuče za pisanje biznis planova i pokretanje sopstvenog biznisa.

Ona kaže da prednost u ovom projektu imaju oni koji žele da započnu sopstveni posao, žele da prošire porodični biznis i konkurišu kod institucija za podsticajna sredstva.

Konkurs u kancelariji za mlade otvoren je do narednog utorka.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend