Lokalne vesti

Oštetila ustanovu u Stamnici

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Slađane Đ. (50) iz Kragujevca koja je osumnjičena da je kao v.d. direktora Doma za decu ometenu u razvoju u Stamnici zloupotrebila službeni položaj.

Osumnjičena je da je od 2009. do maja 2011.godine primila u radni odnos 15 radnika bez saglasnosti Ministarstva rada i socijalne politike, čime je zaposlenim radnicima pribavila materijalnu korist, a ustanovu oštetila za 5.570.000 dinara.

U istom periodu je uvećala svoju zaradu suprotno predlogu zarada koje sačinjava ministarstvo, a na blagajni doma podizala je novac za službena putovanja na kojima nije bila. Na ovaj način je ustanovu oštetila za više od 600.000 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend