Lokalne vesti

Parkig servis dobio sertifikat o kvalitetu upravljanja

Požarevačko javno komunalno preduzeće Parking servis dobilo je sertifikat kvaliteta upravljanja ISO 9001.

Direktor Parking servisa Slavko Živković izjavio je na konferenciji za novinare da je prošle godine počeo postupak sertifikacije upravljanja kvalitetom rada, a da je sertifikat o ispunjenosti standarda dobijen krajem decembra.

„To znači da nače radnje, mere i postupci koje preduzimamo, kao i postupci osnivača prema nama  ispunjavaju najviše svetske standarde", istakao je on.

U lokalnoj samoupravi smatraju da je ovo dokaz opravdanosti formiranja pomenutog preduzeća pre nekoliko godina.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević je rekao da je Parking servis jedno od možda najuspečnijih javnih preduzeća u Požarevcu koje svoju dobit ponovo ulaže u putnu infrastrukturu.

Slavko Živković je najavio da će u 2011.godini zaštitni stubovi na trotoarima biti postavljeni na dodatnih kilometar i po ulica u gradu.

Milosavljević kaže da će u narednih 4 do 5 godina pešačke staze potpuno zaštititi visokim trotoarima i zaštitnim stubovima.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend