Lokalne vesti

Počinju LJKI

Ljubičevske konjičke igre u Požarevcu svečano se otvaraju u petak uveče. Igre će otvoriti ministar trgovine i poljoprivrede Dušan Petrović.

Igre će biti otvorene u 18.30 na centralnom gradskom trgu uz svečani defile, a takmičenja na hipodromu održavaju se u subotu i nedelju.

Posetioce u dva takmičarska dana na hipodromu očekuju 6 galopskih i 6 kasačkih trka, utakmice u preskakanju prepona i  takičenje za viteza Ljubičeva u višeboju.

Nagradni fond je oko 6 miliona dinara, a glavne nagrade u galopskoj trci Ljubičevo i Ljubičevskom višeboju iznose po 700.000 dinara.

Pored ergela iz Srbije, organizatori očekuju gostujuće timove iz Bosne i Hercegovine i Bugarske.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend