Lokalne vesti

Počinju prateće manifestacije LJKI

Dečjim karnevalom u Kostolcu danas počinju prateće manifestacije LjKI. Karnevalske povorke prolaziće požarevačkim i kostolačkim ulicama u naredna tri dana.

Dečji karneval održava se večeras od 18 časova u Kostolcu, a u isto vreme u nedelju biće na gradskom trgu u Požarevcu. U povorci će učestvovati oko 20 grupa iz osnovnih škola i vrtića.

Velika karnevalska povorka sa učesnicima iz Srbije i inostranstva biće u centru Požarevca u subotu od 18 časova. Direktor Turističke organizacije Dejan Savić kaže da se očekuje oko 40 grupa iz nekoliko zemalja u regionu.

Karnevalske grupe će grad koštati oko 2 miliona dinara kažu gradskoj upravi. Zamenik gradonačelnika Vukica Vasić navodi da je prvi karneval pre dve godine cenjen kao uspešan, te je grad odlučio da je to dobar način da se predstavi Požarevac.

Nakon karnevala u subotu će na glavnom gradskom trgu nastupiti bend „The Beastbeat", dok je za nedelju planiran nastup baletskog studija Amadeus.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend