Lokalne vesti

Pokretni toaleti u centru grada

Komunalne službe su za vreme LJKI uvele nov režim odnošenja smeća u centru grada. U ovom preduzeću navode da će za vreme takmičenja postaviti pokretne toalete na hipodromu i prilazima. Međutim, toaleta nema u centru grada. Direktor Komunalnih službi kaže da je na gradu da ih obezbedi.

Slobodan Jović je rekao da je obaveza grada da organizuje postavljanje pokretnih toaleta u centru Požarevca tokom održavanja manifestacija na Trgu oslobođenja.

„JKP radi ono što je u našoj prirodi posla, a ako grad organizuje skupove kome prisustvuje veliki broj posetilaca, on bi trebalo da brine o svemu. To nije naš posao i  mi to nećemo da radimo", rekao je Jović.

Za vreme trajanja LJKI, na hipodromu ce biti postavljeni kontejneri i pokretni toaleti, a u planu je da na prilazu hipodrom budu postavljene pokretne wc kabine.

Pred početak LJKI uveden je nov režim rada, pa se sada smeće u širem centru grada iznosi 3 puta dnevno.

Informaciju o pokretnim toaletima u centru grada demantovao je direktor TOP-a Dejan Savić rekavši da je pored parkinga kod robne kuće postavljeno 7 kabina.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend