Lokalne vesti

Policija: Preuzmite lične isprave

Policija u Požarevcu pozvala je građane da preuzmu lične isprave za koje su podneli zahteve. U policiji navode da trenutno oko 3.500 dokumenata različitih vrsta građanima nije uručeno.

Najviše je saobraćajnih dozvola 1.902. 1.030 građana nije preuzelo lične karte, a tu je I 467 pasoša I 155 vozačkih dozvola.

Bitno je da građani dođu na vreme po lična dokumenta da se ne bi stvarale gužve pred novogodišnje praznike.

Podsećamo, policija je nedavno ukinula redne brojeve za podnošenje zahteva što je umanjilo gužve.

Policija obavestila građane I da prilikom izdavanja uverenja o predatim inostranim tablicama nisu u obavezi da plaćaju republičku administrativnu taksu od 420 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend