Društvo Lokalne vesti Naše pare

Postavljeno grejanje u balon hali

U balon hali koja se nalazi kod gradskog bazena završeni su radovi na postavljanu sistema za grejanje.

Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac za Boom93 kaže da je postavljanje sistema grejanja hale završeno.

„Da bi se ova hala zagrejala biće korišćeno čvrsto gorivo, odnosno na pelet i na sečku, ono što je praktično najjeftinije i što se najviše i isplati za balon. Posle završetaka radova nastao je mali problem nabavke sirovina za grejanje, s obzirom da je godina tek počela Sportski centar je sredstva dobio samo za uvodjenje grejanja, pa mi nismo mogli da isplaniramo u finasijskom planu sredstva za nabavku peleta ili sečke. Sportski centar je uputuo lokalnoj samoupravi zahtev za finasijska sredstva za nabavku sirovina za grejanje i nadamo se da će oni pozitivno odgovoriti“ rekao je Mitić.

On je dodao da će uskoro biti i rešen problem hlađenja balon hale tokom toplijih dana.

„Mi ćemo od grada takođe tražiti sredstva za rešavanje problema hlađenja same hale, pošto za to nismo dobili sredstva u ovoj godini. Očekujemo da prvim rebalansom, uz naš zahtev, dobijemo ta sredstva kako bi mogli da odradimo radove na podizanju stranica balona i time bi se balon dodatno ohladio i mogao bi da se koristi u letnjem periodu“  naglašava Mitić.

Javnu nabavku za postavljanje grejanja u balon hali dobilo je preduzeće „Park  sport“ iz Šabca. Radovi su po javnoj nabavci koštali 3 292 200 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend