Lokalne vesti

Postoji opasnost da grad ostane bez dovoljno vode

Zbog visokih temperatura i nenamenskog trošenja vode, postoji opasnost da u narednim danima Požarevac ostane bez dovoljnih količina vode, rečeno je Boom 93 u Vodovodu.

Izvorište nekoliko dana radi punim kapacitetom. Medjutim,  njegove mogućnosti su ograničene jer sa većom eksploatacijom postoji opasnost navlačenja zagađenja.

U Vodovodu su uputili  apel gradjanima da racionalno i na adekvatan način troše vodu iz gradskog vodovoda koja je prvenstveno namenjena za zadovoljavanje sanitarnih potreba.

Nenamensko korišćenje vode je kažnjivo, upozoravaju u ovom preduzeću.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend