Lokalne vesti

Prekršili zabranu okupljanja više od dve osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Požarevac zatekli su u utorak 7. aprila oko 13,50 časova petoricu mladića u grupi na izletištu Zaova u okolini Malog Crnića čime su prekršili naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Policija je zatekla dvadesettrogodišnjaka iz okoline Malog Crnića, dvojicu mladića starosti 20 i 21 godina iz Petrovca i dvojicu mladića starosti 20 i 21 godina iz Požarevca, nakon čega su oni privedeni sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od po 50.000 dinara.

Kod dvojice mladića iz Požarevca i okoline Malog Crnića, policija je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njih po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako je pojašnjeno iz policije oni nisu prekršili policijski čas, ali su zato prekršili već zabranu okupljanja više od dve osobe.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend