Lokalne vesti

Prozivka za popisivače

Danas je u mesnoj zajednici Gornja Mala održana javna prozivka za popunjavanje liste popisivača u predstojećem popisu stanovnistva.

Sva mesta su nakon prozvike popunjena, a oni koji su izabrani za popisivače do sutra imaju rok za dostavljanje potrebne dokumentacije.

Slabiji odziv bio je u selima, pa ce kandidati iz grada uz saglasnost biti prebačeni u selo, kako bi tamo radili popis, rekla je član komisije za popis, Lela Milačić.

Najslabiji odziv bio je u Kličevcu, Rečici i Drmnu, a najviše kandidata prijavljeno je iz Lučice i Poljane.

U slučaju da dokumentacija koju kandidati dostave ne bude ispravna, postoji mogućnost da oko 5% mesta bude upražnjeno, što će naknadno biti objavljeno.

Za grad Požarevac predviđeno je 300 popisivača i 30 u rezervi, a za Kostolac 60 plus 6 popisivača.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend