Lokalne vesti

Prva Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Prva redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2020. godini u opštini Žagubica održana je u utorak, 21. januara u OŠ „Jovan Šerbanović“ u Кrepoljinu.

Akcije i ove godine tradicionalno podržava lokalna samouprava opštine Žagubica, a u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Beograd , akciju organizuje Crveni krst Žagubica.

Da bi ste postali davalac krvi morate proći određene testove i provere a humanost i želja da se pomogne drugim ljudima najčešći je motiv dobrovoljnih davalaca koji su se ovaj put odazvali u veoma velikom broju.

Sledeća redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi biće održana u aprilu mesecu Žagubici.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend