Lokalne vesti

Radovi na parohijskom domu

Građevinsku sezonu 2018. godine u opštini Žagubica obeležavaju brojne aktivnosti.

Jedna od većih investicija svakako jesu i radovi na parohijskom domu u naselju Bliznak u porti crkve Svetog Marka,  obišao zamenik predsednika opštine Žagubica Predrag Ivković.

Izražavajući zadovoljstvo viđenim, Ivković je istakao da nakon završenih postojećih radova sledi i uređenje unutrašnjosti objekta, u koje će jednim delom, takođe investirati opština Žagubica, a sve u interesu kvalitetnijeg života meštana sela i ostalih koji parohijski dom koriste.

Prota Blaža Ivković, takođe je istakao da je parohijski dom u Bliznaku jedan od najvećih crkvenih domova u opštini i u Braničevskom okrugu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend