Lokalne vesti

Radovi na rekonstrukciji regionalnog puta Petrovac na Mlavi – Žagubica

okom protekle nedelje intenzivirani su radovi na rekonstrukciji regionalnog puta Petrovac na Mlavi – Žagubica, na deonici puta od Krepoljina do Petrovca na Mlavi.

Dužina deonice koja se rekonstruiše iznosi više od 22 kilometara. Sredstva za rekonstrukciju obezbedila je Vlada Republike Srbije i preduzeće „Putevi Srbije“ a izvođač radova je firma „Štrabag“ (STRABAG DOO) iz Beograda.

Planirano je da radovi na rekonstrukciji budu završeni do kraja septembra.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend