Lokalne vesti

Sutra počinje isplata penzija za mart uz jednokratnu pomoć od 4.000 dinara

Sutra 10. aprila počeće isplata penzija za mart uz jednokratnu pomoć od 4.000 dinara. Penzija će biti isplaćena u punom iznosu, a ne kao dosada iz dva dela.

Penzioneri imaju tri mogućnosti za podizanje penzija i to, da ovlaste osobu od poverenja da im penziju podigne sa tekućeg računa, da im neko podigne penziju na bankomatu ili da traže od banke da im se penzija isplati na kućnu adresu.

Kako je za RTS rekao član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Aleksandar Čortan, 60 odsto penzionera se opredelilo za isplatu putem jednokratnog ovlašćenja, njih 30 odsto da svoju penziju podigne sa bankomata, dok se njih 10 odsto odlučilo da im se penzija donese na kućnu adresu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend