Lokalne vesti

Takmičenje gimnazijalaca u plivanju

Na gradskom bazenu u Požarevcu danas se održalo školsko takmičenje gimnazijalaca u plivanju. Takmičenje je organizovano 3. put gde su učestvovali učenici od 1. do 4. razreda.

Škola organizuje takmičenje u plivanju u cilju popularizacije sporta i promovisanja  dobrih navika kod učenika.

Takmičenje je na dobrovoljnoj bazi, ne utiče na ocenu iz fizičkog vaspitanja. Ideja da to takmičenje zaživi, da traje i da postane tradicija škole, kaže direktorka gimnazije, Danijela Žukovski.

Ranijih godina bio je običaj da se učenici koji pobede nagrade jednodnevnom ekskurzijom, dok će ove godine nagrade zavisiti od sponzora i školskog budzeta, najverovatnije će to biti knjige.  

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend