Lokalne vesti

Ukrali visokonaponski kabl

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Duleta J. (1976) iz Vinaca, Vladana I. (1984), Željka I. (1979) i Nenada N. (1991) svi iz Velikog Gradišta, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Tokom noći 7/8 septembar, u blizini 5 BTO sistema na Površinskom kopu „Drmno", nakon krađe visokonaponskog kabla dužine od oko 100 metara, na licu mesta zatečen je Dule J. dok su ostali osumnjičeni pobegli.

Osumnjičeni su iz ukradenih kablova izdvojili matal-bakarne provodnike koje su prodali firmama za otkup sekundarnih sirovina. Ovom krađom privrednom društvu naneta je šteta od 1.087.000 dinara.

Oni se sumnjiče da su iste noći zajedno sa Nenadom Đ. (1979) iz Velikog Gradišta iskopali kabal na drugoj lokaciji Površinskog kopa „Drmno" čime su ovom privrednom društvu naneli štetu od oko 350.000 dinara, saopšteno je iz policije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend