Lokalne vesti

Unapređenje bezbednosti škole

Policijski službenici Policijske uprave u Požarevcu, predstavnici školske uprave za Podunavski i Braničevski okrug i direktori osnovnih i srednjih škola održali su sastanak u zgradi Gradske uprave Grada Požarevca na temu unapređenja bezbednosti u školama.

Načelnika Policijske uprave u Požarevcu, Dejan Radenković kaže da je cilj ovog sastanka zaštita dece u saobraćaju, borba protiv narkomanije i smanjenje broja incidenata u školama.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave Goran Petrović, načelink Braničevskog upravnog okruga i Miomir Ilić, predsednik Skupštine grada.

Načelnik Braničevskog upravnog okruga istakao je da je potrebno napraviti vezu između škola, lokalne samouprave i Policijske uprave, što je jedan od osnovnih ciljeva u poboljšanju bezbednosti učenika u školama.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend