Lokalne vesti

Veče japanske muzike

U zgradi Načelstva održano je veče japanske muzike. Vlada Japana doniraće Opštoj bolnici u Požarevcu potrebnu medicinsku opremu, rekao je ovom prilikom ambasador Tošio Cunozaki.

Na koncertu japanske muzike koji je održan u sredu uveče u gradskom zdanju nastupili su eminentni solisti iz Japana i Gradski ženski hor „Barili".

Na večeri pod nazivom „Četiri godišnja doba i impresije iz Japana" nastupili su Takaši Nakamura, tenor i dirigent, Misaki Kato na klaviru, Ecuko Cunozaki na violini I Slavoljub Tasić na gitari.

Tošio Cunozaki ambasador Japana kazao je ovom prilikom da će prilikom naredne posete Požarevcu, kako je to već i najavljivano, japanska Vlada donirati medicinsku opremu Opštoj bolnici u Požarevcu. Cunozaki se ovom prilikom još jednom zahvalio gradu Požarevcu i načelniku Braničevskog okruga Goranu Petroviću na pomoći i solidarnosti koju je grad uputio prilikom nesreće u Japanu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend