Lokalne vesti

Veliko Gradište: Obaveštenje o izdavanju dozvole za kretanje tokom policijskog časa

Građani kojima je potrebna dozvola za kretanje u vreme policijskog časa, a za pružanje usluga – nega bolesnog lica (usluge pomoći u kući -usluga socijalne zaštite, ali i direktno ugovorena pomoć između dva fizička lica) i usluga socijalne zaštite personalni asistent, potrebno je da se zahtevom obrate lokalnoj samoupravi, dostave potrebna dokumenta koja potvrđuju razlog za izdavanje ove dozvole.

Jedinica lokalne samouprave je dužna da nakon provere podataka, dostavlja zahteve Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja koje će nakon provere dostavljati Ministarstvu unutrašnjih poslova radi izdavanja dozvole.

Lica kojima je potrebna ova vrsta pomoći potrebno je da podesu zahteve sa odgovarajućom medicinskom dokumentacijom kao i JMBG i mestom kretanja za osobu koja pruža pomoć, poštom na adresu Opštinske uprave opštine Veliko Gradište, Žitni trg br.1 ili elektronskim putem na e-adresu: milavesna06@yahoo.com.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend