Lokalne vesti

Zloupotrebe u grobljanskim uslugama

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Miodraga Đ. (62) iz Požarevca, vozača u grobljanskim uslugama JKP „Komunalne službe“. Osumnjičen je za zloupotrebu službenog položaja.

Policija ga sumnjiči da je od Požarevljanina  R.T. primio 2.000 EUR za navodnu prodaju dva grobna mesta na Starom groblju u Požarevcu. Na ime usluge izdao je račun na 1.555 dinara, a primljeni novac protivpravno zadržao.

Policija saopštava da je prethodno  podnela krivičnu prijavu protiv poslovođe iste službe Vladan P. (43) iz Poljane koji je osumnjičen zbog zloupotrebe službenog položaja i posluge, kada je preduzeće oštetio za više od 300.000 dinara.

Povodom ovih krivičnih dela policija nastavlja rad i poziva građane da ukoliko su oštećeni projave slučaj policiji.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend