Lokalne vesti

Žuti meteoalarm zbog visokih temperatura i vetra

Republički hidrometerološki zavod proglasio je žuti meteoalarm za područje Braničevskog okruga zbog visokih temperatura i vetra.

Prema podacima RHMZ-a žuti meteoalarm biće na snazi i tokom vikenda pošto se prognoziraju temperature više od 32 stepena.

Za petak i subotu 10. i 11. avgust proglašen je i žuti meteoalarm  zbog vetra koji će prema prognozama u pojedinim trenutcima dostići brzinu do 60 km/h.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend