Sport Sport

Utakmice Mladog radnika i Rudara bez prisustva publike

Superligaške utakmice Odbojkaškog kluba Mladi radnik iz Požarevca i Rukometnog kluba Rudar iz Kostolca igraće se predstojećeg vikenda bez prisustva publike.

Ova odluka je doneta na osnovu mera vlade o prevenciji širenje koronavirusa. Podsetimo da je Vlada Srbije donela odluku o zabravni javnih skupova u zatvorenom prostoru.

Ekipa OK Mladi radnik će ugostiti u 5. kolu mini lige za plasman od 1-6 mesta ekipu Niša. Ekipa Rudara će u 21. kolu ARKUS lige ekipa Rudara će u Kostolcu ugostiti tim Spartaka iz Subotica.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend