Srbija

Bez nas ne bi bilo Vlade

Predsednik SPS Ivica Dačić odbacio je kritike SPO, istakavši da ne bi bilo ni Vlade, ni statusa kandidata za članstvo u EU da nije bilo te stranke.

On je poručio "onima koji kritikuju da gledaju svoja posla".

"Što se nas tiče ne pada mi na pamet da više podržavam takve članice vladajuće koalicije, a ako im se ne sviđa u ovoj vlasti, neka izađu iz vlasti, ako pak nastave ovo da rade, izaći će SPS", rekao je on.

Dačić se zapitao: "I da li bismo sada bili ovde (u evropskim integracijama) da je pri formiranju ove vlade SPS podržao stranke koje predvode Vojislav Koštunica, Tomislav Nikolić ili Vojislav Šešelj_", prenela je Radio-televizija Srbije.

"Ako je već tako, onda malo zapušite usta", rekao je Dačić povodom navoda poslanika SPO Aleksandra Jugovića, koji je prethodno izjavio da oprečna razmišljanja o evropskom putu, koja dolaze iz Vlade Srbije, pogotovo pojedinih ministara, ne idu naruku evropeizaciji celog društva.

Jugović je rekao i da mu se čini "da dobar deo vladajuće koalicije koji nije bio na listi za evropsku Srbiju želi agresivno-patriotskom politkom da zauzme pozicije pred izbore kako bi ostvarili što bolje režultate".

Na insistiranje skupštinskih izveštača da kaže na koga ministra iz vlade misli, Jugović je rekao da misli na Dačića.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend