Srbija

Odličan rad srpskih vazduhoplovnih vlasti

Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) ocenila je da srpske vazduhoplovne vlasti odlično obavljaju sertifikaciju pilotskih dozvola...

Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) ocenila je da srpske vazduhoplovne vlasti odlično obavljaju sertifikaciju pilotskih dozvola, saopštio je u utorak Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, stručni tim EASA je nakon detaljne kontrole, od 4. do 9. oktobra, ocenio da Direktorat odlično primenjuje evropske standarde i u sertifikaciji centara za obuku pilota i njihovih lekarskih uverenja.

Prema preliminarnim rezultatima eksperata iz Brisela, srpske vazduhoplovne vlasti su u okviru tih delatnosti medju najboljima u Evropi, odnosno medju najboljima u okviru EASA-e, koju čine vazduhoplovne vlasti zemalja članica Evropske unije.

Stručnjaci za civilno vazduhoplovstvo iz EU proveravali su rad Direktorata i na terenu, kontrolišući dokumetaciju nekoliko centara za obuku pilota.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend