Srbija

Srbi dežuraju na barikadama

Noć na severu Kosova protekla mirno. Srbi nastavljaju blokade postavljene na putevima ka Jarinju i Brnjku, kao i na magistralnim putevima u unutrašnjosti.

Trenutno na putevima ima 18 barikada, od kojih se jedna nalazi i izvan teritorije Kosova- na prilazu administrativnom prelazu Jarinje iz pravca centralne Srbije, to jest na međuzoni, iz pravca mesta Rudnica.

Predstavnici lokalne samouprave severa Kosova najavili su u nedelju da će građani istrajati u svojim zahtevima da se sa prelaza Jarinje i Brnjak uklone kosovski carinici i policija, i da su spremni da čak i prezime na barikadama.

Oni su, takođe, najavili da će na sve pokušaje međunarodnih snaga uklanjanja barikada reagovati postavljanjem po dve nove.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend