Srbija

Teška nesreća kod Trgovišta

Jedan muškarac i jedno dete poginuli su, a više od 20 putnika je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Donja Trnica, u opštini Trgovište.

Predsednik opštine Trgovište Darko Tomić rekao je da se nesreća dogodila jutros oko 10.30.

On je rekao da je do nesreće došlo kada je autobus "Jedinstvo Kavim" iz Vranja, na liniji Vranje -Trgovište, sleteo sa puta u provaliju.

Tomić je, takođe, naveo da su svi povređeni putnici već zbrinuti u vranjskom zdravstvenom centru.

Predstavnica vranjskog zdravstvenog centra Beba Kanački potvrdila je za B92 da je na odeljenje hirurgije primljeno 14 putnika koji, prema izjavama lekara, nisu u životnoj opasnosti.

U centrali auto-prevoznika "Jedinstvo Kavim" iz Vranja, čiji je autobus na liniji Vranje – Trgovište jutros sleteo s puta, rečeno nam je da je njihov vozač preživeo nesreću.

Rukovodioci Jedinstva Kavim nalaze se na mestu nesreće a njihov povratak u Vranje očekuje se oko 14h.

Prema izjavama vozača iz Jedinstva Kavim, put sa koga je sleteo autobus nije poznat po nesrećama, a na samom mestu sletanja provalija je duboka oko 7 metara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend