Srbija

Uklonjene barikade kod Zvečana

U Zvečanu uklonjena barikada, normalizovan saobraćaj i propušten konvoj od petnaestak vozila Kfora, koji je jutros bio zaustavljen.

Lokalni Srbi su uklonili barikade, nakon što su dobili uveravanja od vojnika Kfora da konvoj ne ide na prelaz Jarinje, već u bazu Noting hil kod Leposavića.

Taj kontigent mirovinih snaga i sinoć je pokušao da stigne do krajnjeg severa Kosova, ali je na istom mestu zaustavljen, nakon dvočasovnog zadržavanja vojnici Kfora su se vratili nazad.

Barikade koje su sinoć postavljene na dve lokacije u severnom delu Kosovske Mitrovice jutros su osvanule ojačane.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend