Srbija

Vlada Srbije kontroliše situaciju

Vlada Srbije saopštila je prati i kontroliše situaciju na Kosovu i pozvala je Srbe na severu Kosova da mirno protestuju i da ne nasedaju na provokacije.

Šef vladine Kancelarije za odnose sa medijima Milivoje Mihajlović je rekao i da sve institucije države Srbije na severu Kosova funkcionišu nesmetano i da su u potpunoj funkciji očuvanja mira i stabilnosti.

"Vlada prati i u potpunosti kontroliše situaciju na Kosovu. Stanje je mirno, a prema našim informacijama na prelazima Jarinje i Brnjak su pripadnici Euleksa i Kfora, u skladu sa mandatom koji im je dao UN.

"Kosovski policajci i carinici nemaju nikakvu ulogu na tim prelazima", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare nakon sednice Vlade Srbije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend