Svet

Big Ben se krivi

Londonski toranj Big Ben, simbol glavnog grada Britanije, toliko se nakosio da je to vidljivo golim okom.

Komisija za državnu imovinu saopštila je da se naginjanje tornja ubrzalo od 2003. godine. O tada, toranj se naginje za 0,9 milimetara, dok se ranijih godina naginjao za 0,65 milimetara.

Stručnjaci su ocenili da za sada ovo naginjanje ne predstavlja opasnost po okolinu. Big Ben je toranj visok 96 metara i deo je zgrade londonskog parlamenta.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend