Svet

Davor Dragičević pušten na slobodu: Ne mogu mi ništa, na trgu u 18 sati

Davor Dragičević pušten je na slobodu nakon saslušanja u Tužilaštvu u Banjaluci.

Tužilac je utvrdio da nema osnova za pritvor. „Ja sam na Trgu u 18 časova i ne pada mi napamet da dete prepustim zločincima i ubicama. Moj David će dobiti pravdu, Dženan će dobiti pravdu. Ne mogu mi ništa“, rekao je on nakon izlaska.

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida, predat je ranije jutros Okružnom tužilaštvu Banjaluka. Njega su u tužilaštvo sprovela dva policajca, a on je ulazeći u tužilaštvo uzviknuo „Pravda za Davida“.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, uhapšen je juče u Banjaluci. Među privedenima je bila i Davidova majka Suzana Radanović.

Usledila su hapšenja opozicionih lidera, kao i nekoliko članova grupe „Pravda za Davida“. Svi oni su nakon privođenja pušteni na slobodu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend