Svet

Novo hapšenje za ubistvo u Čepelu

Uhapšen još jedan muškarac za koga se sumnja da je zajedno s Draganom Bajićem i Janošom Č odgovoran za monstruozno ubistvo u Čepelu.

Reč je o Žoltu B. (32), mađarskom državljaninu, kojeg je juče u Beču privela austrijska policija, saopštio je mađarski Nacionalni istražni biro.

Time se broj osumnjičenih za ubistva na dunavskoj adi Čepel, južno od Budimpešte, popeo na tri, a u pritvoru se nalaze još tri osobe optužene za seriju pljački.

Prema rečima policijskog potpukovnika Tamaša Demea, visokog funkcionera NNI, u toku su tri istražna postupka vezana za monstruozna ubistva na Čepelu i druge kriminalne radnje bande beskućnika, s Bajićem na čelu.

Prvi postupak se vodi protiv trojice ljudi optuženih za krađe i zlostavljanja, drugi se odnosi na ubistvo četvorice muškaraca otkopanih iz jedne rake na severu ade Čepel 11. avgusta, a treći je vezan za pretpostavljenu likvidaciju čoveka iz Diošda, čije telo još nije pronađeno.

Podsetimo, sredinom avgusta otkrivena je grobnica sa svežim leševima i tri lobanje nma severu ade Čepel. Policija Bajićevu grupu tereti da je u unapred pripremljenu grobnicu zakopala žive osobe.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend