Svet

Otet kamion sa 50 ilegalnih imigranata

ATINA,Nepoznata naoružana lica otela su u noći izmedju ponedeljka i utorka od grčke policije...

Nepoznata naoružana lica otela su u noći izmedju ponedeljka i utorka od grčke policije, na putu ka Atini, kamion krcat ilegalnim imigrantima koji su otkriveni prilikom policijske kontrole na autoputu i upućeni ka pritvoru.

Kako su u utorak saopštile grčke vlasti, dva naoružana čoveka su nasilno preuzela kamion sa pedesetak imigranata i odvezla ga u nepoznatom pravcu.

Imigranti su u ponedeljak kasno uveče otkriveni prilikom kontrole na autoputu Atina – Korint, pri čemu je vozač kamiona uspeo da pobegne, rekli su predstavnici grčke policije. Policajci su preuzeli kamion sa imigrantima i krenuli s njim ka Atini, ali su ih na putu presreli naoružani ljudi u kolima. Otmičar, kamion i ilegalni imigranti još nisu pronadjeni.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend