Svet

Srpski turisti u Tunisu dobro

Srpski turisti u Tunisu su dobro i za sada nema bezbednosnih opasnosti u turističkim mestima u kojima oni borave, rečeno je u četvrtak agenciji Beta u ambasadi Srbije u Tunisu.

"Turisti koji se nalaze u Susu i u Hamametu prema informacijama turističkih vodiča koji su na licu mesta, dobro su i generalno oko turističkih kompleksa i hotela za sada nema bezbednosnih opasnosti", rečeno je Beti u ambasadi.

U ambasadi Srbije kažu i da je bilo demonstracija u Susu i u Hamametu, gradovima koje srpski turisti najčešće posećuju, ali da je za sada sve u redu.

U Tunisu gotovo mesec dana traju nemiri koji su počeli kada se jedan mladić demonstrativno ubio na ulici pošto mu je policija oduzela voće i povrće koje je prodavao bez dozvole. Protesti su počeli u unutrašnjosti Tunisa, a potom se proširili na celu zemlju.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend